Hei vaan kaikille!

Olen siis vajaa 30-vuotias eronnut nainen ja intohimoinen kutoja. Sain vihdoin aikaiseksi (työkaverini kannustuksella) perustaa itselleni käsityöblogin, johon saan itselleni muistiin ja talteen tekemiäni neuleita. Oikeastaan sain aikaiseksi tämän nyt sen vuoksi, että polveni tähystettiin pari päivää sitten ja siitä seurasi 5 viikon sairasloma toipumista varten. Nythän ei siis ole aikaa muulle kuin käsitöille ja netissä roikkumiselle... ;)

Kutominen on itselleni tullut enemmän harrastuksiini näin aikuisiällä. Olen aina pitänyt kutomisesta, mutta nuorempana ei riittänyt intoa niin pitkälle, että mikään olisi valmistunut loppuun saakka... Nytkin on menossa monta eri projektia päällekäin, mutta aina sieltä joku tulee myös valmiiksi asti. Tämä taitaa olla kaikkien käsityöihmisten ongelma, pitää olla montaa erilaista kesken, kun sormet syyhyävät koko ajan aloittamaan jotain uutta ja vanhat eivät ehdi valmistua siiheksi... Olen vielä ollut sen verran noviisi näissä hommissa, että en ole käyttänyt kuin Novitan lankoja ja ohjeita. En ole uskaltanut kokeilla / löytänyt uusia lankoja ja tähän toivon saavani vinkkejä näistä blogeista. Lisäilen tänne kuvia sitä mukaa kun valmiista töistä niitä saan. Tällä hetkellä kesken on itselleni neuletakki (Novitan talvi 2010 -lehdestä), rakkaalle siskolleni yli polven villasukat sekä armeijan harmaisiin meneville alokkaille villasukat.

Seuraavien viiden viikon aikana päivittelen varmasti suht tiuhaan blogia, mutta sen jälkeen jää nähtäväksi kuinka aktiivinen jaksan olla töissä käynnin ohella. Laittakaahan minulle kommentteja ja vinkkejä tulemaan! :)

-Ruska-

P.S. Tänään on aurinkoinen keli, mutta hyytävän kylmää, mittarissa vieläkin -22 astetta.