Heippa pitkästä aikaa kaikille jotka ovat päivitystä jo odotelleet!

Vierähti tuo kesä niin äkkiä, etten ehtinyt tännekään mitään päivittää. Nyt kuitenkin sateisena lomapäivänä on hyvä lisätä tänne kesän ja alkusyksyn aikaan saannoksiani... Paljon on ollut työnalla ja osa on edelleen. On hieman pidempiä projekteja sekä joulupukin konttiin sekä omaksi iloksi. Niistä päivitän sitten tuonnempana lisää.

Kesällä tein muutamat sukat. Tässä niistä yhdet. Ohje on ollut jossain Novitan alkuvuoden lehdessä, en muista oliko kevään vai kesän. Lankana perinteinen 7-veljestä ja puikot 3,5. Sukat ovat jo lähteneet eteenpäinkin. :)

Yhdet sukat tein myös serkkuni vaimolle, joka täytti kesäkuussa 30-vuotta. Lankana oli 7-veljestä papukaija, puikot 3,5 ja ohje löytyy Novitan uusimmasta lehdestä. Malli on niin kiva, että nämä tuli tehtyä myös viininpunaisina ja luulenpa, että muutamat teen vielä lisääkin. Pukinkonttiin tai muuten vaan lahjavarastoon...

Innostuin kokeilemaan myös kirjolapasten neulomista kesän aikana ja lopputulos on tässä. Ohje löytyi muistaakseni jostain vanhasta kotivinkistä, en kyllä yhtään muista mistä numerosta. Pakko sanoa, että olivat haasteelliset neuloa. Kuvio ei ollut mitenkään yksinkertainen eikä sitä ulkoa oppinut. Näitä en lupaa toisia tehdä enää ihan heti uudelleen. ;) Mutta niin kivat niistä tuli, että ajattelin pitää itse, vaikka ensin ajatuksena oli laittaa nekin pukin konttiin. Lankana 7-veljestä ja puikost 3,5.

 

Tällaisia tällä kertaa. Yritän nyt syksyn mittaan parantaa tapani ja käydä tätä päivättämässä taas hieman useammin. ;)