Hyvää sateista torstai-iltaa kaikille!

On hieman kelit vaihtuneet tässä välillä. ;) On mennyt aika nopeasti eikä ole ehtinyt täällä sitten kuitenkaan päivitellä kummemmin. On ollut hieman laiskan puoleista tuo kutominenkin, tuli sairaslomalla hetkellinen kyllästyminen ja niska-hartia seutu meni ihan jupattiin. Nyt taas on kuitenkin päässyt makuun ja pari juttua on valmistunut. Parit sukat ja yksi neuletakki itselle, alla kuvia luomuksista. :)

Alla naisten sukat, koko 38. Lankana 7-veljeksen Raitaa ja puikot pambut 3,5. Kirjoitetaanko tuo muuten bambut vai pambut? ;) No, nyt ne on kovalla p:llä...

Toiset naisten sukat kokoa 38. Lanka jälleen Novitan 7-veljestä ja puikot pambut 3,5. Ohje löytyi Novitan lehdestä Talvi 2010. Tuossa tumman ruskeassa langassa ei kovin hyvin valitettavasti kuvio näy. Nämä sukat ovat jo lähteneet maailmalle. :)

Alla viimeisimmäksi valmistunut neuletakki itselleni. Ohje on Novitan lehdestä Syksy 2009. Lankana tässäkin Novitan 7-veljestä, puikot olivat pambut 5 mm. Jakku on tehty ns. taikajakkuna. Selän sileä osa, hihat ja kaarroke erillisinä osina. Kaarroke tehtiin lyhennetyillä kerroksilla. Ihan kiva siitä tuli, on kiva tuon kaarrokkeen kuvio. Haasteellinen se oli ensin oppia, mutta kyllä se sitten jäi päähän lopulta.

 

 

Lopuksi vielä pieni "kevennys". Tässä kuva minusta ja "pienestä" sylikoirastani... ;)